Anmälan är öppen

Seriespel

Bordtennis

Vi hälsar nya som gamla spelare välkomna till en ny säsong. Korpbordtennisen i Göteborg startades 1946 och får nu 76 aktningsvärda år på nacken. Vi hade ett 50-tal spelande lag under föregående säsong. Vår ambition är att hålla korpbordtennisen levande och att öka deltagandet i vårt seriespel.

Bordtennis är en sport som man även i hög ålder kan utöva. Den är även en relativt billig motions- och tävlingsform för alla åldrar, kvinna som man.


Seriespelet

Spelform: Tvåmanna, två singelmatcher/spelare och en dubbelmatch(totalt fem matcher/omgång för laget). En tredje spelare kan medverka/omgång och laget kan bestå av fler i spelartruppen.

Spelklasser: Elit, Klass 1, Klass 2, Klass 3 - välj önskemål för att spela så jämna matcher som möjligt.

Start: tisdagen den 4 oktober (spelperiod oktober 22 - mars 23)

Speltider Kl:17.30- 21:00

Plats: Exercishuset.

Återkommer med spelschemat inom kort.


Betalning

Faktura skickas till medlemmens e-postadress. Det gäller både medlemsavgift och lagavgift. Ni uppger lagnamn och namn som fakturareferens vid betalning.

*Annan betalningsmottagare

*Detta är en godkänd friskvårdsaktivitet, är det ett företag som skall vara betalningsmottagare av lagavgiften - Skicka en fakturadress och mottagarnamn.        Vi betalning uppge betalningsmottagare, fakturadress, epost, organisationsnummer.

*Friskvårdsbidrag

*Är du anställd på ett företag som ger ut friskvårdsbidrag för motion så kan du nyttja detta bidrag här. Detta är en godkänd friskvårdsaktivitet.

Medlemskap

100 kr/spelare - gäller alla oavsett ålder och giltig i 12 månader, försäkring från Folksam ingår. Uppge ditt namn vid betalning.

Villkor

Läs om våra villkor innan du registrerar dig eller handlar på KIT. När du köper våra produkter accepterar och samtidigt samtycker du till gällande villkor.

Vid frågor kontakta:

Ansvarig Bordtennis: Bengt Fonell  0723-241672  fonell@hotmail.se 

Korpens verksamhetschef: Sonny Carlsson 0761-158131 sonny@korpengoteborg.se 


Tävlingar/cuper säsongen 2022-23

Propagandacupen:  lördagen 26 november
Korpmästerskapen: lördagen 4 mars 2023


Villkor

Läs om våra villkor noggrant innan du registrerar dig eller handlar på KIT. När du köper våra produkter accepterar och samtidigt samtycker du till gällande villkor. 

Det verkar inte finnas några pass upplagda i dagsläget. Vänligen kontakta Korpen Göteborg för att få veta mer.