Anmälan öppen

Sweden Floorball Cup

Stockholmskvalet 12 november

Seriespel

Samla kompisgänget och lira med Korpen

Träningar

Anmälan öppen

Innebandy

Korpen Stockholm arrangerar seriespel, cuper och träningar i innebandy. Alla är välkomna, oavsett om du är nybörjare eller är en vass motionsspelare. Det går att välja mellan fler olika spelklasser som passar de flesta. På våren spelas Korpen Stockholm Cup och på hösten spelas Sweden Floorball Cup.

Genvägar


Träningar

Här erbjuds träningar där vi börjar med uppvärmning och idrottsspecifika övningar för att sedan gå över till matchspel. Vi har även träningar som inleds med uppvärmning för att sedan övergå direkt till matchspel. För att läsa mer om vad varje träning innehåller scrolla ner och klicka på ”läs mer” på den specifika kursen.

Alla träningar är ledarledda. Vi bedriver motionsträning och skapar utrymmen för nya kontakter och gemenskap genom idrotten, hos oss är alla välkomna.

Träna innebandy en gång i veckan?
Köp en kurs om du vill gå på en träning i veckan, samma tid och plats. En kurs består av ca 14 träningar på en termin.

Vill du träna flera gånger i veckan?
Då rekommenderar vi våra träningskort. Med träningskorten kan du variera din träning och du väljer själv hur ofta och vad du vill träna.

KURSER

Innebandy | Innebandyträningar för tjejer, icke-binära o transpersoner

Kärrtorpshallen, Stora hallen

Datum

4 sep - 11 dec 2022

Tid

Söndagar 13:30 - 15:00

Denna innebandyträning i Skarpnäckshallen leds av en erfaren tränare och passar dig som inte känner dig bekväm att träna innebandy i grupp tillsammans med män. Som deltagare får du under passet tips och feedback för att utveckla ditt spel. träningen innehåller uppvärmning, idrottspecifika övningar samt matchspel. För att delta köper du antingen kursen eller Gröna kortet Träningar. Du kan delta oavsett tidigare erfarenhet.

Tränare: Anna Mandelstam

Innebandy | Innebandy, Kärrtorp, söndag

Kärrtorpshallen, Stora hallen

Datum

4 sep - 11 dec 2022

Tid

Söndagar 15:00 - 16:30

Denna innebandyträning i Kärrtorpshallen leds av en erfaren tränare. Som deltagare får du under passet tips och feedback för att utveckla ditt spel. träningen innehåller uppvärmning, idrottspecifika övningar samt matchspel. För att delta köper du antingen kursen eller Gröna kortet Träningar. Du kan delta oavsett tidigare erfarenhet.

Tränare: Thomas Mandelstam

Innebandy | Innebandy, Liljeholmen, torsdag

Liljeholmshallen, Nedre motionsrum

Datum

1 sep - 8 dec 2022

Tid

Tordagar 20:00 - 21:30

Denna innebandyträning i Liljeholmshallen, motionsrum leds av en erfaren tränare. Som deltagare får du under passet tips och feedback för att utveckla ditt spel. träningen innehåller uppvärmning, idrottspecifika övningar samt matchspel. För att delta köper du antingen kursen eller Gröna kortet Träningar. Du kan delta oavsett tidigare erfarenhet.

Tränare: Nicklas Stålnacke

Innebandy | Innebandy, Eriksdal, onsdag

Eriksdalsskolan, Hall 2

Datum

14 sep - 21 dec 2022

Tid

Onsdagar 21:00 - 22:00

Denna innebandyträning i Eriksdalsskolan leds av en erfaren tränare. Som deltagare får du under passet tips och feedback för att utveckla ditt spel. Träningen inleds med uppvärmning för att sedan övergå till matchspel. För att delta köper du antingen kursen eller Gröna kortet Träningar. Du kan delta oavsett tidigare erfarenhet.

Tränare: Thomas Mandelstam


Vanliga frågor #innebandy

Jag vill börja spela innebandy, hur gör jag?

Vi arrangera olika typer av innebandyaktiviteter. Du kan välja mellan seriespel, cuper eller träningar.

Seriespelet avgörs i fler olika klasser. Antingen startar du ett eget lag med dina kompisar/kollegor eller så kan du söka efter ett befintligt lag som saknar spelare. Det gör du i vår spelarbank för innebandy.

Vill ni delta i våra cuper så anmäler du ditt lag när vi öppnar upp anmälningssidan.

Är du mer sugen på att träna ska du kolla in våra träningar i innebandy. De är perfekta för dig som hellre tränar än tävlar. Det finns flera olika grupper att välja mellan.

Hur gör jag för att anmäla mig till träningar?

För att anmäla dig till en eller flera utav våra träningar behöver du skapa ett konto i KIT (Korpens IT-system) samt inneha ett aktivt medlemskap. Du kan skapa ditt konto och aktivera ditt medlemskap i samband med att du väljer vilken kurs du vill delta på eller vid köp av ett träningskort.

Träna en gång i veckan?
Köp den kurs om du vill träna. Samma tid och plats. En kurs består av ca 14 pass på en termin. Klicka här för att se hela vårt utbud av träningar.

Flera träningar och idrotter varje vecka?
Köp vårt Gröna kort Träningar. Med träningskortet kan du gå på i stort sätt alla våra träningar och gruppträningar. Du bokar själv in dig på de pass som du vill gå på. Gäller ej padel och squash.

Hur gör jag för att bli medlem i Korpen Stockholm?

För att bli medlem i Korpen Stockholms Motionsidrottsförening behöver du skapa ett konto hos oss och köpa ett medlemskap. Medlemskapet kostar 50 kr/år. Du måste vara medlem för att delta i föreningens aktiviteter, oavsett om du spelar innebandy med ett lag eller om du tränar yoga. Dessutom ingår en försäkring i ditt medlemskap.

Klicka här för att skapa ditt konto och köpa medlemskap

Hur får jag kvitto för friskvårdsbidrag?

Du kan själv hämta kvitto på en genomförd betalning om du loggar in på ditt konto. Under Mina sidor hittar du alla kvitton på betalningar som du gjort till Korpen Stockholm.

Läs hur det fungerar med kvitto för friskvårdsbidrag för dig som spelar i ett lag men inte är den som betalat anmälningsavgiften till oss.