Inbjudan 7-manna fotboll - Sommaren 2023 - anmälan senast 10 maj. Nyhet 3 klasser!

Anmälan:

Nedan har ni all info, läs den först! Om ni vill anmäla ett lag som vart med tidigare kan ni logga in först (lagledaren) och sen anmäla ert befintliga lag. Är ni helt nytt lag måste ni först skapa ett lag och sen anmäla.

3 klasser finns att anmäla sig till:

- "Herrar" (damer får delta i lagen om så önskas, ej begränsat antal).

- "Mixed" (valfritt blandning damer/herrar, om ni är en hyfsat lika mix). Denna klass är ny på önskemål. Då vi ej vet om det blir tillräckligt många lag här får man ett val vid anmälan: om vi ej får ihop lag för egen mixedserie får man ange om man då vill anmäla till herr/dam eller helt avstå spel (återbetalas såklart om ni redan betalat).

- "Dam" (här får även herrar delta, men max 2 spelare/lag samtidigt, av de 7 på planen får då vara herrar). Detta är nytt för att hjälpa till att få fler damlag! Det är också något billigare att anmäla sig till "Dam". Det beror bara på att vi fått lite stöd för att främja att vi får fler tjejer i verksamheten!

Anmälan hittar ni här - klicka på mig!

Behöver ni hjälp se kontaktinfo längst ner i denna nyhet!

Kostnader och betalning:

Betalning med fördel via Swish 123 031 7909 (ange lagnamn vid betalningen).

Alternativt inbetalning till bankgiro 928-2542 (ange lagnamn vid betalningen).

Se rubriken "Övrigt" nedan om faktura önskas.

Det är 3 kostnader för fotbollen (A, B och C nedan) enligt: 

A: Serieavgift vid anmälan (en avgift per lag), höjd lite jämfört med 2021-22, men är nu åter på den nivå det var innan pandemin (vi har inget pandemistöd längre):

Herrar och Mixed: 3500kr

Damer: 2500kr

B: Personligt medlemskap 350kr*. Detta medlemskap tecknas av varje enskild deltagare och är giltigt 1 år från det datum man tecknade det. Har man giltigt medlemskap som inte gått ut behöver inte nytt lösas. T.ex. Har du löst medlemskap i januari 2023 för du var med i vårens innebandy så behöver inte nytt tecknas för fotbollen. Medlemskap kan lösas här - klicka på mig!

* Medlemskapet måste vara separat för det är grunden att Korpen får aktivitetsbidrag från kommun etc. Det ingår Folksams idrottsskadeförsäkring i medlemskapet.

C: Varje lag (både hemmalag och bortalag) betalar 150kr vardera (OBS korrigerat, stod felaktigt 100kr tidigare) med Swish, till domaren innan start av varje match. Detta görs på plats. Då vi gör på detta vis håller vi nere domarkostnaderna. Det blir billigare för lagen, och något Korpen fått godkänt att göra!

Spelform:

7-manna fotboll, med anpassad storlek på spelplan och målburar därefter. Vi följer samma regler för 7-mannafotboll som Svenska Fotbollsförbundet, med ett undantag: när bollen går ut över sidlinjen startas spelet med inspark från linjen (ej inkast). Vi kommer senare gå ut med regellänkar etc (hemsidan är ny så vi ber att få återkomma)!

Speltid, och starttid för match:

Matcherna spelas 2 x 25 min med 5 minuters paus. Plats för uppvärmning (utan målbur) finns vid sidan av planerna. Vi har tillgång till 3 planer samtidigt och spelar mellan 18.00-20.00 (man spelar max 1 match/vecka, se dagar nedan, och startar då matchen 18.00 eller 19.00). Vi strävar vid serieläggning att varje lag får minst ca 8-10 matcher. Kan ej sägas säkert förrän vi vet hur många lag som anmält sig och vi kan sätta serierna färdigt.

Sista veckan i augusti, och första veckan i september spelar vi bara mellan 18.00-19.00 p.g.a. mörkrets inbrott. Spelschema kommer inom några dagar efter sista anmälningsdag.

Vilken tidsperiod, och vilka veckodagar, spelar vi:

Vi kör igång årets fotbollsserier tisdag den 9 maj om vädret tillåter och planerna är i spelbart skick. Annars startar vi istället tisdag den 16 maj och flyttar första omgången till slutet av säsongen. Serierna beräknas vara färdigspelade senast torsdag 7 september.

Speldagar är för det mesta tisdagar och torsdagar med några undantag:
vi har tagit hänsyn till helger såsom Kristihimmelsfärds dag, nationaldagen och midsommar. Speldagar blir då "tisdag/onsdag" eller "onsdag/torsdag" dom veckorna istället. *

* Med reservation för hur många lag som anmäler sig. Blir det ojämnt antal kan ett lag t.ex. behöva stå över en omgång ibland. Blir vi många anmälda lag så vi behöver utöka antalet tider lägger vi till en speldag (men det är då dagarna tis-tors som gäller).

Speluppehåll:

Vi har också ett sommaruppehåll. Speluppehållet är från den 30 juni till den 7 augusti. Där kommer inga matcher spelas.

Spelplats:

"Ungdomsfältet" i Sundsvalls hamn (på södra sidan av stan), öppna kartbild här - klicka på mig! Gratis parkeringar finns nära entrén till fältet.

Övrigt:

- Hemmalaget står för matchboll (2st kan vara lämpligt). Ni tar med egna uppvärmningsbollar.

- Matcherna döms av utbildade domare.

- Vi kommer med mer info kring rutiner för kvitton gällande spelares möjlighet att nyttja friskvårdsbidrag! Det är fullt möjligt att deltagarna kan söka friskvårdsbidrag, från sitt arbete, för sin del av anmälningsavgiften. Det personliga medlemskapet (350kr) går ej att söka för på lagidrott, men serieavgiften går bra. Mer info kommer om hur ni då skall göra! Betala först så ordnar man den biten, med hjälp av Korpen och sin lagledare, i efterhand. 

- Har ni sponsorer eller företag som skall betala för er så kan vi ordna faktura. Kontakta oss enligt nedan.

- Medlemmar som spelat mer än 1 match utan att lösa sitt personliga medlemskap kan nekas att delta i match.

Frågor? Eller behöver du hjälp?

Mejla oss så tar vi kontakt. Vill du bli uppringd ge oss dina kontaktuppgifter! Skicka ett mejl till info@sundsvallskorpen.se.

Senaste nyheterna:
Alla aktiviteter i Korpen Sundsvall