Middagseverest

Nu kan du nå världens högsta topp - i Vännäs.

Korpen vill utmana dig att bestiga Mount Everest på Middagsberget. Vi har räknat ut antalet gånger du behöver gå uppför backen för att ta dig från fot till topp på världens högsta berg. Det innebär att 82 vändor uppför Middagsberget tar dig de 8 849 höjdmeter som motsvarar toppen av Everest. I år kan du även gå i Flakaberget, där krävs det 305 vändor samt i Hembergsbacken där det krävs 246 vändor för att ta sig upp på toppen av Mount Everest. Häng med på 2023 års roligaste utmaning!

Mitt Everest är en motionsutmaning som Korpen anordnar och som går ut på att promenera upp och ner i en lokal backe tex Middagsberget, Flakaberget eller Hembergsbacken tills man nått samma höjdmeter som Mount Everest - eller annat höjdmål!

Anta utmaningen själv, partner, kollega eller vän!

Det kostar 50:- för medlemmar i Korpen Vännäs. Medlemskap kostar 200:- och då kan du även köpa träningskort inom vårt övriga utbud. Försäkring ingår.

Gå NÄR du vill, registrera varje runda, utmana kompisar, sätt personliga mål och ha kul i backen.

Häng med du också - Utmaningen startar 1 juni och varar fram till 31 september. Tillsammans når vi toppen! 

Årets sponsor är Hotel Vännäs som skänkt fina priser, det tackar vi för! 
Viktigt är dock att du har ditt namn synligt i listan för att vara med i utlottningen av dessa priser!

*Vinnaren (som lottas fram bland de som nått toppen): 
3-rätters middag (värde ca 475 kr).
*Alla som klarat målet Mount Everest:1 st dagens lunch (värde ca 110 kr)
Vi ses i backen! 

Dela gärna dina inlägg i sociala medier med #MittEverest både för att visa hur det går för dig och för att inspirera andra. Det gör du genom att använda #MittEverest eller genom att hashtagga din lokala backe som du valt att gå i.

Nu kör vi!

Läs mer och anmäl dig här