Så här gör du för att boka våra pass

För att kunna använda vårt nya bokningssystem krävs att du är medlem och att du löst ett träningskort. Medlemskapet innefattar även en försäkring som gäller i lokalen där du vistas om olyckan skulle vara framme. Medlemskapet är giltigt 1 år.  

  • Du kan se och boka in dig på pass 14 dagar fram. Passen släpps kl 06.00.
  • Det är viktigt att du avbokar dig om du inte kan komma på något pass som du bokat. Du kan avboka dig själv i bokningssystemet fram till 3 timmar före passets start. Efter det måste du höra av dig till instruktören om du får förhinder.
  • Om du inte avbokar dig kommer ditt träningskort bli fryst efter två gånger i 14 dagar. 

Medlemskapet är rikstäckande. Det gäller i Korpens alla föreningar/anläggningar i hela landet. Så är du i en annan stad/kommun kan du söka i appen, och hitta den aktivitet som passar dig, inom Korpen och boka upp dig för lite rörelse och träning. Det enda du behöver betala är träningsavgiften hos den föreningen.

Appen Boka - Boka träningspass via app i din smartphone. 

I Appen kan du boka och avboka din träning, ändra dina kontaktuppgifter, profilfoto eller lösenord, köpa träningskort och se din träningshistorik. 

Nya oregistrerade kunder kan skapa ett nytt konto direkt i appen eller via hemsidan.

Ladda ner appen så här:- Appstore. Sök på Gymsystem Boka - Playbutik. Sök på Gymsystem Boka

Öppna appen och ange träningsanläggningens namn: Korpenvannas.zoezi.se

Tryck på den svarta menyn uppe till höger och välj inloggning <Logga in. Alternativt logga in via ditt Facebook-konto. Detta funkar enbart om du angett samma mailadress vid din medlemsregistrering som du använt för att registera dig på Facebook.

Ange samma mailadress som du angett vid medlemsregisteringen på din träningsanläggning (det gamla systemet).   

För att skapa ett lösenord välj "Återställa lösenord". En länk för att återställa ditt lösenord skickas till din mail-adress. Klicka på länken och välj önskat lösenord.

Ni kommer nu kunna boka pass som tidigare i det gamla systemet 14 dagar innan passets start. 

Vid frågor och problem maila oss som vanligt så hjälper vi er.