Nyhetsbrev april 2022

Hej alla medlemmar!

Det är såå skönt att vi är i full gång igen!

Innebandyn är nu avslutad för säsongen – tack för denna säsong alla inblandade!

Platser kvar i våra aktiviteter:

  • Vi har platser kvar i vår vattengympa i Sundsta badhus 20.00 på måndagar, bara att hoppa in i gruppen och få reducerad avgift på terminsavgiften.

  • Vi satsar på att starta en till grupp med vattenträning på Sätterstrand i höst. Maila oss redan nu din intresseanmälan så vi kan förbereda i så god tid som möjligt.

  • Innebandykul och Öppen verksamhet är igång, bara att gå in och boka era barn, det finns ett antal platser kvar.

  • LAGET, mötesplatsen för tjejer 13-16 är, är igång men vi behöver ha in fler tjejer i gruppen. Följ gärna aktiviteten på Instakonto LAGET_karlstad för att veta mer eller läs på vår hemsida under gruppträning – barn och ungdom.

Kurser bokas här: https://korpenkarlstad.zoezi.se/member#/courses/9
Frågor mailas till karlstad@korpen.se.

Pickleball
Vår Pickleballsatsningen tar nu en paus och fortsätter i höst med nya prova-på-dagar för att få fler att upptäcka sporten. Håll utkik efter ny info inför hösten.

Fotbollserie under sommarhalvåret.
Vi satsar på en lång serie i fotbollen med start i maj och slutspel i september, med uppehåll under semestertiderna. Anmälan hålls öppen tom 28 april. Läs mer på vår hemsida www.korpenkarlstad.se. Anmälan gör här: https://korpenkarlstad.zoezi.se/member#/teamsports/register/51  Maila wictor.gullstrom@korpen.se om du vill veta mer. Vill du döma fotbollsmatcher? Maila intresse Wictor så hjälper han er.

Årsmöte 2022
Vi genomförde ett bra årsmöte även i år och har samma styrelse som förra året, ett år till. Vi ser gärna att fler kommer in i styrelsen under året, som vill satsa på egna idéer i Korpens anda eller hjälpa till i de aktiviteter som vi erbjuder idag. Maila till karlstad@korpen.se så kontaktar nån i styrelsen dig. Vi ser fram emot att höra av flera av er! 

Har ni frågor eller funderingar eller spännande idéer så maila till karlstad@korpen.se eller ring tis och tors 9-13 på 010-4764790. 

Väl mött i vår!

//Önskar kansliet och styrelsen, Korpen Karlstad