Nyhetsbrev juni 2022

Hej alla medlemmar!

Nu är våra terminskurser avslutade och vi på kansliet går snart på ledighet. Kerstin finns på plats fram till den 28 juni och nås via karlstad@korpen.se eller 010-4764790. Kristin gör sin sista vecka den här veckan och är tillbaka 8 augusti.

Påminnelsefakturor
Vi arbetar nu med de sista släpande fakturorna och kommer inom kort att maila till er som har obetalda medlemskap eller terminsfakturor. Som vanligt kan man swisha in beloppet direkt till vår föreningsswish: 123 144 85 13. Tack för att ni kollar en extra gång i er skräpkorg eller junkmail om mailet hamnar där!

Korpfotboll – ny cup på gång i juli samt höstserie!
Fotbollens vårserie är i full gång och fortgår ett par veckor till. Den 30 juli spelas en fotbollscup på Skutberget, i år med kiosk och fler på plats för att ge er bästa möjliga fotbollsupplevelse. Varmt välkomna med er anmälan via https://korpenkarlstad.zoezi.se/member#/teamsport/4

Den 11 augusti drar höstens fotbollsserie igen. Har du ett lag som vill vara med i höst? 😊 Vi ser gärna att fler lag är med! Har du frågor så maila till wictor.gullstrom@korpen.se.

Padelserie i höst
I höst planerar vi att starta upp en padelserie i PDL-hallen vid Inre hamn. Vi är i planeringsfasen men maila gärna intresse till oss så hör vi av oss direkt till dig när vi har mer info om serieupplägget. Maila till karlstad@korpen.se tills vidare.

Smedens vattengympa flyttas tillbaka till onsdagar
I år har vi startat upp Smedens vattengympakurser på fredagar då vi endast fick tider då. Nu har vi fått möjlighet och därför bytt tillbaka till onsdagar vilket vi hoppas passar de flesta av er bättre. Vi har platser kvar i grupperna, så har du en vän som vill följa med och testa, meddelar du bara oss så löser vi det. Preliminär uppstart v 36.

Sätterstrands vattengympagrupper på tisdagar.
Vattengympagrupper på Sätterstrand kommer att hållas på tisdagar mellan 19.00-20.00 och 20.00-21.00. Har ni tips på hur vi kan sprida informationen om att vi har platser kvar i den senare gruppen, så maila oss på karlstad@korpen.se. Även dessa kurser kommer att starta preliminärt v 36.

Vi söker barngympaledare och NPF-idrottsledare.
Vi söker ledare till vår barngympa på måndagar 18-19 samt till vår NPF-idrott i höst. Vill du ha ett utvecklande ledaruppdrag med lek och skratt och fina erfarenheter? Maila till karlstad@korpen.se för barngympa och kristin.danielsson@korpen.se för NPF-idrottsintresse eller ring 010-4764790 tisdagar och torsdagar 9-13 för att få mer information.  

Ha nu en riktigt trevlig sommar!

//Önskar kansliet och styrelsen, Korpen Karlstad