Damishockey för tjejer från 15 år.

Vi satsar också på DAMISHOCKEY onsdagar med start 11 oktober, 20.30-22.00.

Vi tränar varje pass oavsett grupp mellan 20.30-22.00 i en av rinkarna i nya Tingvalla Isstadion. Träningsavgiften för herrarna för full säsong är 1090 kr för hela vintern fram till mitten av mars med uppehåll runt jul/nyår.

För damerna ligger kursen delad i två med två kortare kurser och resp kurs kostar 400 samt 250 kr (samma summa per pass som herrarna). Börjar du senare reducerat vi avgiften om du kontaktar oss när du fått din faktura.

. Tjejer från 15 år och uppåt välkomna att delta. Huvudsaken är att vi ska ha kul ihop och spela för att det är roligt!

Såklart måste man vara medlem i vår förening för att vara med och vara försäkrad under träningen. För att försäkringen ska gälla krävs halsskydd och hjälm så detta är obligatoriskt för alla som vill vara med och träna. Vi har 10 stycken halsskydd för utlåning vid behov. 

Kom och ha roligt med oss, ta med egen klubba, skridskor och hjälm och den säkerhetsutrustning du har. Vi har köpt in puckar, tröjor i två olika färger och har tillräcklig målvaktutrustning så att vi kan få till ett riktigt spel. 

Det finns förråd att lämna saker i mellan träningarna om du vill, på egen risk. Värdesaker bör inte lämnas i omklädningsrummet då stölder har skett. 

Som medlem hos oss får du 25% på all ishockeyutrustning på XXL. Visa upp ditt medlemskap för personalen så hjälper de dig!

Vi vill också tipsa om Fritidsbanken som lånar ut utrustning under 2 veckor om du vill testa viss utrustning innan du köper. 

Varmt välkommen att anmäla dig!

Har du frågor så maila till johan.ljungkvist@korpen.se eller ring 0721-725032. Johan är ansvarig för hockeyn i styrelsen.