Korpen ishockey startar upp!

Hej alla medlemmar!

Vi fortsätter vår satsning på ishockey med start 26 respektive 28 september 2023.

Vi tränar varje tisdag mellan 20.30-22.00 och torsdag 20.30-22.00 i en av rinkarna i nya Tingvalla Isstadion. Träningsavgiften är 1090 kr för hela vintersäsongen fram till mitten av mars med uppehåll runt jul/nyår. Börjar du senare reducerat vi avgiften om du kontaktar oss när du fått din faktura. 

 Vi kommer att ha två träningsgrupper precis som förra året, men i år kommer tisdagsgruppen att vara för de som har större vana av hockey och skridskor och torsdagen för de som är mer nybörjare. Det är upp till dig som medlem att avgöra vilken grupp du anser dig tillhöra.

Alla från 15 år och uppåt är välkomna att anmäla sig, oavsett om du har erfarenhet eller inte. Vi ska ha kul ihop!

Såklart måste man vara medlem i vår förening för att vara med och vara försäkrad under träningen. För att försäkringen ska gälla krävs halsskydd och hjälm så detta är obligatoriskt för alla som vill vara med och träna. Vi har 10 stycken halsskydd för utlåning vid behov. 

Kom och ha roligt med oss, ta med egen klubba, skridskor och hjälm och den säkerhetsutrustning du har. Vi har köpt in puckar, tröjor i två olika färger och har tillräcklig målvaktutrustning så att vi kan få till ett riktigt spel. 

Det finns förråd att lämna saker i mellan träningarna om du vill, på egen risk. Värdesaker bör inte lämnas i omklädningsrummet då stölder har skett. 

Som medlem hos oss får du 25% på all ishockeyutrusting på XXL. Visa upp ditt medlemskap för personalen så hjälper de dig!

Vi vill också tipsa om Fritidsbanken som lånar ut utrustning under 2 veckor om du vill testa viss utrustning innan du köper. 

Varmt välkommen att anmäla dig!

Har du frågor så maila till johan.ljungkvist@korpen.se eller ring 0721-725032. Johan är ansvarig för hockeyn i styrelsen.

Robert är ansvarig på plats och oftast med och spelar. Har du frågor om själva upplägget så ring honom på 0738-374134. Tack!

Klicka på aktiviteter - ishockey - och scrolla ner för att komma direkt till anmälan för respektive grupp. 

/Korpen Karlstad