Nyhetsbrev maj 2022

Hej alla medlemmar!

Terminen går emot sitt slut men än finns grupper igång som du kan medverka i.
Vi har platser kvar i vår vattengympa i Sundsta badhus 20.00 på måndagar, bara att hoppa in i gruppen och få reducerad avgift på terminsavgiften.

LAGET, mötesplatsen för tjejer 13-16 är, är igång i Västerstrandshallen på lördagar 17-18.30 men vi behöver ha in fler tjejer i gruppen. Följ gärna aktiviteten på Instagram, LAGET_karlstad för att veta mer eller läs på vår hemsida under gruppträning – barn och ungdom.

Vi har också en del nytt att erbjuda.
Fotbollsserien 2022; Vi har förlängt anmälningstiden till 11 maj. In och anmäl er och spela fotboll tillsammans med dina vänner; https://korpenkarlstad.zoezi.se/member#/teamsport/4 Du kan också maila till gullstrom@korpen.se om du inte har ett lag att spela in men vill vara med. Då ska vi göra allt vi kan för att hjälpa till att skapa ett nytt lag som alla ni utan lag kan vara med i!

Boulecup i slutet av maj. Maila till karlstad@kopren.se för mer information eller läs på vår hemsida, https://www.korpenkarlstad.se/Korpidrott/Boule2022/

Kodsamlarna, i samarbete med Mirum Värmland och Autism- och Aspergerförbundet är en uteaktivitet för barn med NPF, som anordnas den 21 maj och 4 juni, vid SISU-gården i Forshaga. Anmälan skickas till danielsson@korpen.se, vi har ett par platser kvar. Info kommer att skickas ut till de som redan anmält sig till under veckan

Vi planerar redan nu för en fotbollscup på Skutberget sista lördagen i juli. Mer info kommer inom kort på vår hemsida, men du kan redan nu anmäla intresse till gullstrom@korpen.se.

Fler/nya barnledare i höst
Vi söker nya barnledare och ledare till NPF-idrotten i höst. Att vara ledare i Korpen är utvecklande och roligt, du erbjuds utbildningar och nya utmaningar och kan vara med och styra innehållet i barngruppen, så barnen får så roligt som möjligt. Maila ditt intresse till karlstad@korpen.se så bokar vi in ett möte.

Styrelsen utökas.
Vi har nu tagit in Fredrik Ericson i Korpen Karlstads styrelse, som kan en hel del om marknadsföring och har ett stort intresse för bollsporter. Varmt välkommen till vår styrelse Fredrik! Vi ser fram emot ett samarbete tillsammans med sig för att stärka delar av vårt arbete genom din kunskap.

Är Du duktig på något och vill hjälpa till att utveckla vår förening? Brinner du för en särskild sport eller aktivitet eller har du en målbild om hur en viss aktivitet skulle kunna bedrivas i Korpen Karlstads regi? Kontakta oss! Vi är öppna för nytt blod i styrelsen och vill få vår förening att både växa och utvecklas genom nya idéer och bredare erfarenhet! Maila till karlstad@korpen.se så tar vi kontakt med dig.

Pickleball
Vår Pickleballsatsningen tar nu en paus och fortsätter i höst med nya prova-på-dagar för att få fler att upptäcka sporten. Håll utkik efter ny info inför hösten. Vi tror på Pickleball och vill satsa för fullt. Vill du vara med och hjälpa till? Maila till karlstad@korpen.se så kan vi tillsammans lägga upp en planering inför hösten i god tid.

Har ni frågor eller funderingar så maila till karlstad@korpen.se eller ring tis och tors 9-13 på 010-4764790.

Väl mött i sommar!

//Önskar kansliet och styrelsen, Korpen Karlstad