Nyheter i november

Nyhetsbrev november 2022

Hej alla medlemmar! 

 

Ishockey som gruppträning

Vi har haft det på agendan en tid men nu är det i full gång, ISHOCKEY som träningsform! Kom och ha kul med oss oavsett tidigare erfarenhet. Alla från 15 år är välkomna. Läs mer på vår hemsida eller om du klickar på länken här nedan. Gruppträningen ligger som en kurs i vårt system. 

Klicka på länken och logga in: https://korpenkarlstad.zoezi.se/. 

Vi har platser kvar i vissa grupper och dessa finner du genom att trycka på den nedre GRUPPTRÄNING i vänstra kanten. Vi har just nu platser kvar i grupperna:

- Vattengympa Sundsta, måndagar 20.00

- Vattenträning Smeden, Kil, onsdagar 10.00

-  Innebandykul, onsdagar 17-18 på Kronoparksskolan för barn 5-9 år. 

-  Öppen aktivitet, måndagar 17-18 Kronoparksskolan, för barn 3-12 år.

-  NPF-curling, en onsdag i månaden, Curlinghallen, Wåxnäs, för barn 8-13 år. 

- OCH såklart vår ishockeygrupp

 

Sweden Floorball Cup 2022

Sweden Floorball Cup spelas den 4 december. Cupen kostar 2000 kr per lag och sista anmälan är den den 25 november. Anmälan görs här:

https://korpenkarlstad.zoezi.se/member#/teamsports/register/53

Frågor mailas till wictor.gullstrom@korpen.se

 

Vi söker vikarie till våra barngympor

Vi söker med kort varsel en ledare som kan hoppa in extra vid behov i vår Lek och rörelse och i innebandykulgruppen. Trivs du att ge barn en glädjefull fritid och har barnasinnet kvar? Är du pedagogisk och vill utveckla ditt ledarskap?

Maila oss gärna på karlstad@korpen.se så kan vi berätta mer!

 

Lussecupen i Boule genomförs den 10 december. 

Vi är glada att traditionen Lussecupen är en tradition igen! 10 december får ni redan nu boka in i kalendern. Boulecupen bokas inte genom KIT utan genomförs manuellt via kansliet. Du kan redan nu skicka din anmälan till karlstad@korpen.se. Vi ser fram emot en anmälan från just dig! Vi har platser kvar! Mer info går du genom att maila till karlstad@korpen.se.

 

LAGET – Tjejidrott för tjejer från 13 år – vi satsar tredje gången gillt

Vi tror på konceptet LAGET - att skapa idrott för tjejer med fokus på en trygg mötesplats, rörelseglädje och laganda. Ha kul med oss och finn trygghet i LAGET tillsammans med 2-3 kvinnliga ledare en dag per vecka. Vi satsar på nytt i vår igen och söker nu en projektledare som kan hålla i möten, planering och vara med på plats under vårterminen. Brinner du för inkludering, att skapa trygghet för våra ungdomar, stärka tjejer och skapa glädje i föreningsanda? Maila till kristin.danielsson@korpen.se så berättar vi mer!

 

Vi söker en ny kassör till vår förening 

Har du koll på bokföring, tänker en och två gånger innan inköp och är bäst på att göra kalkyler som håller?? Vi behöver en ny kassör som arbetar för att vår förening både kan utvecklas och överleva i ovissa tider. Maila en intresseanmälan till karlstad@korpen.se. Vi ser fram emot att höra av dig!

 

Sätterstands bad stängt tills vidare

Vi tvingas avbryta vår vattenträning på Sätterstrand pga problem med konstruktionen i badhallen. Vi får se när vi kan starta upp igen. Alla som är inbokade har rätt att vara med och träna i Sundsta-gruppen kl 20.00 på måndagar. Ring oss på kansliets öppettid imorgon 9-13 så hjälper vi dig vidare. 

 

Vad vill ni medlemmar ha för aktiviteter i föreningen? 

Maila oss förslag så ska vi se om vi kan skapa just det du vill ha! Vi kommer inom kort att ha ett möte mellan styrelsen och ledare för att brainstorma om vad vi ska skapa för att ge er medlemmar det ni vill ha. Hjälp oss att hjälpa er till en roligt fritid tillsammans med oss!

 

Härlig november!

//Önskar kansliet och styrelsen, Korpen Karlstad