Nyhetsbrev december 2023

Plötsligt är julen på glänt o vi arbetar för att ta lite ledighet på kansliet. Vi är tillbaka den 8 januari igen. På hemsidan finns telefonnummer till ansvariga för lagidrotter som håller igång.

Bara för att kansliet är stängt innebär det inte att våra aktiviteter tar ledigt.

Vi har ishockey, innebandyträningar och innebandyserie igång, kom ihåg att kolla in schemat på hemsidan för att se vilka dagar det är träning och när det är inställt om ni är osäkra.

Ikväll är det damishockey 20.30-22.00, kom gärna och kolla eller testa att vara med. Alla från 15 år oavsett tidigare erfarenhet är välkomna.

I vår satsar vi på två vattenträningsgrupper, med start v 3 och/eller 4. Vi har en diskussion med Deje badhus för att se om vi kan få till en grupp där, beroende på timhyra och intresse från er medlemmar.

Vi kommer fortsatt erbjuda öppen aktivitet för barn på Kronoparken på måndagar och NPF-idrott i Råtorpskolan och Skåreskolan. Kurserna läggs in i början av nya året.

NPF-curlingen är inte klar än men vi arbetar för att få till en fortsättning.

Lek och rörelse kommer att ta en paus under våren pga för få deltagare. Är ni intresserade av att ha ert barn med så maila mig så vi vet om vi ska starta upp igen eller inte.

Ha nu en riktigt fin jul och ett gott nytt år!

Juliga hälsningar från styrelsen, personal och ledare, Korpen Karlstad.