Nyhetsbrev januari 2024

Hej kära medlem!

Hoppas du haft en riktigt fin jul o ledighet. Kall men underbart vit o krispig jul har vi fått!

Terminsstarter:

Öppen aktivitet är igång på Kronoparken- Lek och rörelse på Herrhagen har vi just nu på paus.  Terminen börjar för vattenträningen v 3 och NPF-idrottens Lugna grupp v 5. Aktiva gruppen kommer vi att ha möte om inom kort för att se när vi kan starta upp. Vi är också i uppstartsfasen att dra igång Innebandykul på Kronoparken på onsdagar kl 17.00 igen. Kursen kommer att vara bokningsbar inom kort.

Vi är med i satsningen Seniorveckan igen vilket innebär att nya/icke medlemmar får testa vår vattenträning nästa vecka, utan kostnad. Vattenträningen är på Sundsta, måndagar o onsdagar 20.15.Sprid gärna infon vidare! Anmälan och frågor mailas till karlstad@korpen.se.

De flesta kurserna ligger nu bokningsbara. Du kan också maila karlstad@korpen.se direkt så bokar vi in dig så snart det går. Du får då ett bekräftelsemail om att du är inbokad på den kurs du valt. Kurser för barn kan inte målsman boka utan ni får maila oss eller skapa ett eget konto så du som målsman kan koppla ditt barns konto till ditt så du sedan kan ta emot fakturan till det kontot. Det ställer till det eftersom man måste vara 18 år för att ta emot en faktura, därför blir det krångligt. Enklast är om vi bokar in er så maila oss så löser vi det! :D

Innebandycupen Wermland Floorball cup genomförs den 27/1, än går det att anmäla sig genom att logga in i vårt system; https://korpenkarlstad.zoezi.se/.

Vi har ishockey för herrar och damer igång nu, likadant daminnebandyträningar och en innebandyserie igång. Kom ihåg att kolla in schemat på hemsidan för att se vilka dagar det är träning och när det är inställt om ni är osäkra.

Är du intresserad av att starta upp en ny aktivitet? Eller är du kanske sugen på att bli med i vår styrelse och kunna påverka vårt aktivitetsutbud och utveckla föreningen? Hör gärna av dig till oss så kan vi träffas!

Ha nu en fin vinter så hoppas vi att du hittar något som passar just dig bland våra aktiviteter.

Väl mött!

/Styrelse och kansli, Korpen Karlstad