Nya aktiviteter på gång!

Nyhetsbrev mars 2023

 

Dansglädje för barn 8-12 år

På söndag drar vår satsningen Dansglädje för barn i ålder 8-12 år igång.  Fokuset kommer att ligga på dans- och rörelseglädje, grunderna i dans, testa på olika stilar inom dansen och utvecklandet av kreativitet, men framför allt att ha kul tillsammans. Ingen förkunskap krävs, kom med ett leende och lediga dansvänliga kläder.

Känner du att detta är något för ditt barn eller barnbarn så är du varmt välkommen att ta med det och testa första gången utan kostnad. Ledarna går dans/teater på Sundsta-Älvkullegymnasiet!❣️ Start söndag 2 april kl 16-17 i Västerstrandsskolans gympasal. Totalt 5 tillfällen på söndagar. Hoppas att vi ses!

Vill du anmäla dig direkt för hela kursen för du det här: https://www.korpen.se/korpenkarlstad/aktiviteter/barn-och-ungdom/

 

Utefotbollen startar 1 maj

Utefotbollen är snart igång igen, tiden går fort! Läs mer här och anmälan: https://www.korpen.se/korpenkarlstad/aktiviteter/fotboll/

Vill du ha ytterligare information kan du maila till wictor.gullstrom@korpen.se. 

 

"Den stora påskäggsjakten på Kronoparken"

 Leta påskägg på Kronoparken under påsklovet! Hämta stämpelkort och karta på Fritidsbanken under perioden 6-17/4. Tävling med fina vinster!

Tillsammans skapar vi motion och rörelseglädje! Välkomna!

 

Vattenträning på Sundsta på onsdagar

Vi har ett flertal tillfällen kvar i vattenträningsgruppen på Sundsta, onsdagar 20-21. Kom och prova! Kanske är det något för dig? 

Maila till karlstad@korpen.se så får du veta mer om hur du går tillväga för att prova!

 

Ha en fin vecka!

/Kansli och personal, Korpen Karlstad