Nyhetsbrev oktober 2022

 Nyhetsbrev oktober 2022

  

Hej alla medlemmar!

Nu är alla våra grupper i rullning och planeringen för våra vinteraktiviteter i full gång. Samtliga grupper med platser kvar går att boka via vårt medlemsystem KIT. Klicka på länken nedan och logga in: https://korpenkarlstad.zoezi.se/.

Grupperna finner du genom att trycka på den nedre GRUPPTRÄNING i vänstra kanten. Vi har just nu platser kvar i grupperna:

  • Vattengympa Sundsta, måndagar 20.00
  • Vattenträning Smeden, Kil, onsdagar 10.00
  • Innebandykul, onsdagar 17-18 på Kronoparksskolan för barn 5-9 år.
  • Öppen aktivitet, måndagar 17-18 Kronoparksskolan, för barn 3-12 år.
  • NPF-curling, en onsdag i månaden, Curlinghallen, Wåxnäs, för barn 8-13 år.

 

Innefotbollen startar igen som poolspel i vinter.

Nu på söndag stänger anmälningstiden för Poolspelet i innefotboll. 6 lördagar under vinterhalvåret samlas vi i A-salen på Sundsta och spelar matcher tillsammans. Lagavgiften är på 2500 kr. Anmälas görs direkt via länken nedan:

https://korpenkarlstad.zoezi.se/member#/teamsports/register/57

Frågor mailas till wictor.gullstrom@korpen.se.

 

Lussecupen i Boule genomförs den 10 december.

Vi är glada att traditionen Lussecupen är en tradition igen! 10 december får ni redan nu boka in i kalendern. Boulecupen bokas inte genom KIT utan genomförs manuellt via kansliet. Du kan redan nu skicka din anmälan till karlstad@korpen.se. Vi ser fram emot en anmälan från just dig!

 

NPF-curling

Hoppas ni läst om vårt reportage i ICA Hagahallens annonsblad v 38, där vi mer utförligt beskriver vår NPF-curling som vi har i samarbete med Karlstad Curlingklubb. Vi har fortfarande ett par platser kvar i gruppen. Vill du veta om ditt barn platsar? Maila till kristin.danielsson@korpen.se så tittar vi på det tillsammans.

 

Padelserie i höst - uppskjuten

Som vi upplyste om i augusti planerade vi att dra igång en padelserie i PDL-hallen vid Bryggudden, med start i september. Vi släpper inte idén men får göra ett nytt försök efter nyår, då vi inte fick tillräckligt många lag anmälda.

Är du intresserad av padel så maila oss så sparar vi ditt namn till dess att vi drar igång nästa försök till uppstart. Karlstad@korpen.se är kansliets mail. Tack!

 

Upprepning/Påminnelse: Problem med att boka in ditt barn?

Det har varit svårt att boka in barn i våra barngrupper och oftast har barnen fått bokas in via kansliet. Äntligen har supporten hittat problemet och det finns två vägar att kringgå problemet:

  • Förälder skapar konto i sitt namn utan att lägga medlemskap på sig själv. Sedan skapar du som förälder ett konto till ditt barn och och kopplar barnets konto till ditt eget konto så att fakturan hamnar på målsman. Då kommer bokningen att gå igenom.
  • Känns detta krångligt så mailar ni oss på kansliet så bokar vi in er som vanligt.

 

Vad vill ni medlemmar har för aktiviteter i föreningen?

Maila oss förslag så ska vi se om vi kan skapa just det du vill ha! Vi kommer inom kort att ha ett möte mellan styrelsen och ledare för att brainstorma om vad vi ska skapa för att ge er medlemmar det ni vill ha. Hjälp oss att hjälpa er till en roligt fritid tillsammans med oss!

 

Vi har äntligen lanserat vår nya hemsida! Gå in för att läsa mer om våra aktiviteter, våra senaste nyheter, årets krönikor i KH-aktuellt och annat skoj. Trevlig läsning!

Ha en fin oktober!

//Önskar kansliet och styrelsen, Korpen Karlstad