Senaste nytt och info om nysatsningen Dansglädje!

Hej alla medlemmar!

 

Fler styrelsemedlemmar

Vi söker fler styrelsemedlemmar. Vill du vara en av oss och skapa precis det du känner saknas i föreningslivet i Karlstad. Inom Korpen finns alla möjligheter att starta nya aktiviteter. Vad brinner du för? Maila till karlstad@korpen.se så hör vi av oss till dig. 

 

Årsmöte 28 mars

Snart är det dags för årsmöte, närmare bestämt den 28 mars, 18.00 i idrottens hus. Sista anmälningsdag är den 21 mars. Maila din anmälan till karlstad@korpen.se. Välkommen!

 

Dansglädje för barn 8-12 år, nystartsgrupp

Två nya ledare, som båda går dans/teater på Sundsta, skapar en dansgrupp för barn i ålder 8-12 år. Vi håller till i Kvarnbergsskolans lokaler, med start 26 mars, 16.00. Hjälp oss sprida informationen om vår nya satsning!

Här kommer en hälsning direkt från ledarna: 

”Kom och dansa med oss!

Vi startar upp Dansglädje för barn 8-12 år. Fokuset kommer att ligga på dans- och rörelseglädje, grunderna i dans, testa på olika stilar inom dansen och utvecklandet av kreativitet, men framför allt att ha kul tillsammans. Ingen förkunskap krävs, kom med ett leende och lediga dansvänliga kläder. Känner du att detta är något för dig så är du varmt välkommen till oss på Korpen och testa på.  Vi ses den 26 mars!"

Första gången är gratis, terminen på 6 tillfällen kostar sedan180 kr om man vill vara med fler gånger. Välkommen att boka in ditt barn genom att maila till kristin.danielsson@korpen.se.

 

Pickleball

Vi har idag Pickleball igång på bl a Norrstrandsskolan lördagsförmiddagar. Vill du komma och vara med eller prova en gång och se vad det är för sport? Maila till wictor.gullstrom@korpen.se för mer information. 

 

Börja planera för utefotbollen

Just nu är planeringen för vårsäsongen i fotboll i full gång. Vill du delta? Maila direkt till wictor.gullstrom@korpen.se eller ha koll på vår hemsida där info om detta kommer inom kort. 

 

Väl mött i vår!

/Kansli och styrelse, Korpen Karlstad