Gräsroten

Korpen Motala i samarbete med Gräsroten och Svenska spel

Svenska Spel delar årligen ut 50 miljoner kronor till RF-anslutna idrottsföreningar runt om i landet, pengar som i första hand ska användas till föreningarnas ungdomssatsningar. Hur pengarna fördelas mellan föreningarna avgör Svenska Spels kunder.

Svenska Spel vill stötta engagemanget i svensk idrott. Genom att erbjuda möjligheten för kunden att själv besluta om vilken förening/idrott man vill sponsra, skapas en större delaktighet för svensk idrott. Förhoppningen är också att spelupplevelsen blir starkare och mer personlig. Vi vill med Gräsroten slå ett tydligt slag för svensk idrott, framförallt ungdomsidrotten. Det är både ett folkhälsointresse och ett sätt att bidra till återväxten av svenska elitidrottare. Gräsroten gör vårt mångåriga engagemang för svensk idrott tydligare.

Hur kan du som medlem i Korpen Motala stötta föreningslivet genom Svenska Spel?

Klicka här för att komma till Svenska Spels egna sida. Du behöver ett spelkort för att kunna välja förening som du vill sponsra och det gör du på Svenska spels hemsida.

Varje spel ger poäng som du kan ge till din förening och en gång varje år räknas poängen om i pengar och betalas ut till föreningen, som i sin tur kan använda dem för att satsa på exempelvis att utbilda unga ledare och förbättra i föreningens verksamhet.

I slutänden gynnar detta både dig som medlem och föreningen med andra ord.

 

Välkommen du också!