Innebandy för tjejer

Innebandy dam & tjejer

Innebandy för tjejer i Korpen - En fantastisk sport för gemenskap och glädje!

I Korpen finns det möjlighet för tjejer att spela innebandy på olika nivåer i en miljö där trivsel och glädje står i fokus. Korpen erbjuder träningar, seriespel och cuper för tjejer. Oavsett om du är nybörjare eller har spelat innebandy tidigare, finns det möjlighet att delta och utvecklas inom sporten.


Sammanhållning och gemenskap

En av de stora fördelarna med att spela innebandy i Korpen är den inkluderande atmosfären. Alla är välkomna oavsett ålder, erfarenhet eller färdigheter. Det handlar om att ha kul och njuta av spelet tillsammans med andra tjejer som delar samma intresse.

Innebandy är inte bara en sport för att förbättra din kondition och koordination, utan det ger också dig möjlighet att bygga upp starka vänskapsband. Du kommer att träffa tjejer med olika bakgrunder och intressen, men som alla delar passionen för innebandy. Lagandan och stöttningen inom Korpen är något som verkligen lyfter spelet och skapar en positiv atmosfär både på och utanför planen.

Innebandyserie dam

I Korpen kan damlag spela innebandy i ett seriespel och möta andra damlag på motionsnivå. Ni kan välja att spela 3 mot 3 utan målvakt på liten plan eller 5 mot 5 på stor plan med målvakt. Läs mer och anmäl ett lag till seriespelet.

Innebandycup för tjejer

Korpen anordnar regelbundet turneringar/cuper där tjejlag får möjlighet att tävla mot andra lag. Detta ger en extra dimension till spelet och en chans att testa dina färdigheter i en mer tävlingsinriktad miljö. Samtidigt är det viktigt att komma ihåg att det främsta fokuset alltid ligger på glädje och gemenskap. Läs mer och anmäl ett lag till Korpens innebandycuper.

Innebandyträningar för tjejer

Vi anordnar flera olika träningsgrupper i innebandy. Tjejer är välkomna att delta i samtliga träningsgrupper. Vi har dessutom ett pass i veckan som bara är för tjejer, icke-binära och transpersoner. Mer info om träningarna hittar du här.


Behöver ni fler lagmedlemmar?

Saknar du tillräckligt med lagmedlemmar för att delta i seriespelet eller en cup? Vi har en spelarbank på Facebook där du kan hitta fler deltagare. Spelarbanken hittar du här.

Kontakta oss