Padelturnering i Korpen

Alla är väkomna att delta!

Padelturnering Stockholm

I Korpen spelas padelturnering i form av seriespel uppdelat i två säsonger under året. En vårsäsong och en höstsäsong där lagen spelar 15 matcher per säsong.


Padeltävling för alla!

I Korpserien i padel är spelare på alla nivåer välkomna att delta! Anmäl ett lag till någon av de serier som finns att välja mellan och spela härlig korppadel varje vecka. Vardagskvällar, vardagsmorgnar och söndagar är de speldagar som finns att välja på. 

Läs mer och anmäl dig seriespelet i padel här.

Därför ska du spela padel i Korpen!

En av de stora fördelarna med padel är att det är en lagsport. Att spela padel i Korpen ger dig möjlighet att träffa nya människor och bygga vänskap genom gemenskapen av att spela tillsammans. Det är ett utmärkt sätt att socialisera och ha kul samtidigt som du utövar fysisk aktivitet.

Padel är också en sport som är relativt lätt att komma igång med. Regelboken är inte alltför komplicerad, vilket gör det lättare för nybörjare att snabbt komma in i spelet. En annan fördel med padel är att det är en intensiv träningsform som ger både kondition och styrka. Spelet involverar snabba rörelser, smidighet och reaktionstid, vilket ger en helkroppsträning. 

Slutligen är padel i Korpen bara ren och skär glädje! Att ge sig ut på banan och spela padel är ett fantastiskt sätt att släppa loss, koppla av och ha roligt med vänner och medspelare. Det är en sport som kan ge dig en paus från vardagens stress samtidigt som du håller dig aktiv och hälsosam.

Kontakta oss