Korpen STIGA open & Korpen Stockholm Cup

I helgen spelades dubbla cuper i Liljeholmshallarna. I pingiscentret avgjordes vårens upplaga av Korpen STIGA Open och i idrottshallarna kämpade innefotbollslagen om titeln i Korpen Stockholm Cup. Totalt spelades 338 matcher och ca 650 personer var med och motionerade. Utöver alla er som var med och spelade så var även vår samarbetspartner STIGA på plats och gav oss chansen att prova dem allra senaste racketen.

Är du nyfiken på hur det gick?

I korpen Stockholm Cup korades tre segrare. Damklassen vanns av Karensen United, Läs United stod som segrare i mixklassen och i herrklassen var det Ertans Fotbolls Elver som drog det längsta strået. Resultat i samtliga matcher hittar du HÄR (klicka på spelklassen du är intresserad av och scrolla ned för att se samtliga matcher).

Även i Korpen STIGA Open korades tre vinnare men där i A, B och C-klass. Vinnare av A-klass blev Alexander Nöu, i B-klass lyckades Anna Berg ta hem pokalen och i C-klass var det Per Ericsson som fick kliva högst upp på prispallen. Hela slutspelsträdet och resultat från cupen hittar du HÄR.

Stort Grattis till alla vinnare och tack till alla som deltog, publik, domare och STIGA som gjorde detta till årets hittills bästa helg!

Senaste nyheterna: