Nyheter i Pickleball, innebandy, badminton och pingis

Vi strävar alltid efter att utveckla vår verksamhet och erbjuda dig som medlem de bästa förutsättningarna för att motionera. Det spelar ingen roll om du aldrig har idrottat förut eller precis avslutat landslagskarriären. Motion ska vara tillgänglig för alla och därför är vi glada att kunna presentera ett gäng nyheter inför höstterminen.

Spela Pickleball

Pickleball är en racketsport med inslag från tennis, badminton, bordtennis och padel. Inga svåra servar som i tennis och inga glasväggar likt padeln. Man har tagit det bästa från varje sport och gjort det så enkelt som möjligt för så många som möjligt. I höst kan du träna pickleball och hitta glädjen i denna nya och innovativa racketsport. 

Slutspel i innebandy

Slutspelet är tillbaka! Till våren avslutas innebandysäsongen med ett slutspel som delas upp i olika nivåer för att skapa så jämna och roliga matcher som möjligt. Alla lag som deltar i seriespelet är garanterande en plats i slutspelet. Vilket lag kommer att koras till Stockholms bästa korplag? 

Badminton 🏸

Träna badminton i Täby: Våra populära badmintonträningar bokas upp väldigt fort. Utbudet utökas därför med en ny träning i Täby Racketcenter så att fler ska få chansen att vara med. 

Tävling och seriespel i Enskede Rackethall: Höstens tävling i dubbel kommer att spelas i Enskede Rackethall 16 september. Vi erbjuder även seriespel i form av en morgonserie och en kvällsserie i Enskede Rackethall till hösten. 

Pingis 🏓

Representera Korpen Stockholm: Från och med i år har du möjlighet att representera föreningen i tävlingar som kräver licens. Klicka vidare på knappen nedan för att läsa mer och köpa din A-licens. Den ger dig möjlighet att delta i tävlingar över hela landet. Matchtröja från STIGA ingår!

Lunchsserien är tillbaka: Nu har du återigen chansen att spela pingis på lunchen. Lunchserien spelas på fredag i Liljeholmshallen. 


Läs mer om nyheterna i respektive idrott via knapparna nedan:

Senaste nyheterna: