Nyheter

Seniorveckan slog deltagarrekord

Totalt genomfördes aktiviteter hos 31 korpföreningar runtom i landet, vilket är nästan tio föreningar fler jämfört med höstens seniorvecka. "Det blev ordentligt tryck i vår anläggning," berättar Danny Vingehag som är verksamhetschef på Korpen Västerås.

Läs mer

Korpen kickstartar 2023 med Aktiv Senior-vecka

Vecka 3 är det dags igen! Då bjuder Korpföreningar runtom i landet in till gratis prova på-aktiviteter för att inspirera och motivera seniorer till rörelse.

Läs mer

"Laget" igång på fyra orter

Vårt projekt ”Laget” är ett initiativ av tjejer för tjejer. Fyra korpföreningar – Karlstad, Stockholm, Jönköping och Piteå – har nu dragit igång verksamhet. Badminton, fotboll, basket och dans är några av de aktiviteter som idag genomförs.

Läs mer

Brett forskningssamarbete

– Det här breda samarbetet ger oss en unik möjlighet att bidra till en förstärkning och utveckling av det svenska civilsamhället, säger Korpens generalsekreterare Eva Bjernudd.

Läs mer

Sweden Floorball Cup

Sweden Floorball Cup är Korpens nationella innebandycup och i potten ligger titeln som Sveriges bästa korplag i innebandy. Kval spelas i höst på nio orter och avslutas med en stor final.

Läs mer

Motionsstreak 7-13 nov

Det ska vara enkelt och kul att motionera. Under vår nationella motionsstreak vill vi få Sverige i rörelse under en hel vecka (7-13 nov). Upp och hoppa – nu kör vi!

Läs mer

Bli ledare i Korpen

Varför ska du bli ledare i Korpen, egentligen? Ja, vi skulle kunna rabbla upp tusen anledningar. Men vi nöjer oss med tre. För att det är roligt, engagerande och en boost för dig själv och andra.

Läs mer

Bestig Mount Everest

Mitt Everest är en utmaning som du kan göra precis när det passar dig. Du har fram till den 31 oktober på dig att bestiga Mount Everest i din lokala backe.

Läs mer

Medlemmar har roligare

Ett medlemskap i Korpen öppnar upp en helt ny motionsvärld för dig. Vips har du tillgång till en massa aktiviteter. Inte nog med det – du kan göra allt det roliga tillsammans med andra!

Läs mer