Nyheter

Välkommen till Laget

I Laget växlar vi fritt mellan olika idrotter. Fokus ligger på att träna tillsammans och ha kul. Laget tävlar inte i matcher och seriespel. Här är alla tjejer välkomna utifrån sina förutsättningar. Laget finns för alla tjejer som tränat innan men tröttnat på tävlingshetsen, eller för den som aldrig tränat men tycker att det vore kul att prova. Här ses vi och gör saker ihop - utan krav på prestation.

Läs mer

Motionsstreak 7-13 nov

Det ska vara enkelt och kul att motionera. Under vår nationella motionsstreak vill vi få Sverige i rörelse under en hel vecka (7-13 nov). Upp och hoppa – nu kör vi!

Läs mer

Brett forskningssamarbete

– Det här breda samarbetet ger oss en unik möjlighet att bidra till en förstärkning och utveckling av det svenska civilsamhället, säger Korpens generalsekreterare Eva Bjernudd.

Läs mer

Sweden Floorball Cup

Sweden Floorball Cup är Korpens nationella innebandycup och i potten ligger titeln som Sveriges bästa korplag i innebandy. Kval spelas i höst på nio orter och avslutas med en stor final.

Läs mer

Bli ledare i Korpen

Varför ska du bli ledare i Korpen, egentligen? Ja, vi skulle kunna rabbla upp tusen anledningar. Men vi nöjer oss med tre. För att det är roligt, engagerande och en boost för dig själv och andra.

Läs mer

Bestig Mount Everest

Mitt Everest är en utmaning som du kan göra precis när det passar dig. Du har fram till den 31 oktober på dig att bestiga Mount Everest i din lokala backe.

Läs mer

Medlemmar har roligare

Ett medlemskap i Korpen öppnar upp en helt ny motionsvärld för dig. Vips har du tillgång till en massa aktiviteter. Inte nog med det – du kan göra allt det roliga tillsammans med andra!

Läs mer