Vi fortsätter följa riktlinjerna

Korpen Stockholm kommer, precis som under hela pandemin, fortsätta följa de riktlinjer och restriktioner som förmedlas utav regeringen och Folkhälsomyndigheten.

I dagsläget finns det inga råd eller rekommendationer om att matcher eller träningar bör ställas in, men om så blir fallet kommer vi att kommunicera ut det till alla berörda direkt. Däremot kommer cuper och läger inte arrangeras förrän nu gällande restriktioner upphävs. Dessa gäller just nu fram till 31 januari.

För vår verksamhet gäller just nu följande:

Gruppträning och träningar

Pass och träningar kommer köras enligt schema. Det är såklart väldigt viktigt att alla som deltar följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer; stanna hemma vid minsta lilla sjukdomssymtom, tvätta händerna, håll avstånd.

Seriespelet

Vi får just nu en del frågor om hur våra aktiviteter och seriespel påverkas av covid-19. Vi vill därför klargöra att dessa fortgår som planerat. Under hela pandemin har vi följt Folkhälsomyndighetens allmänna råd och rekommendationer och givetvis fortsätter vi att göra det.

  • Inga handskakningar med domare eller motståndare
  • Ingen publik är tillåten (endast spelare).
  • När laget spelat sin match måste laget lämna idrottsplatsen.
  • I övrigt gäller Folkhälsomyndighetens riktlinjer. Stanna hemma vid minsta lilla sjukdomssymtom, tvätta händerna, håll avstånd.
Senaste nyheterna: