Ordförande Gunilla Lindström

Motionsidrotten har varit i full gång sedan i somras och det är så kul att se alla glada motionärer på planerna och i hallarna samt följa alla korplag och medlemmar som delar med sig i sociala medier. Det märks verkligen att Korpen och motionsidrotten varit saknad och ger så mycket glädje till alla som vill och kan delta. Föreningens styrelse tillsammans med personalen har jobbat hårt för att vi skulle komma ur den prövande tid som varit på bästa sätt och nu börjar vi se frukten av det arbetet. Vi ser att många, dock inte alla, medlemmar har hittat tillbaka till oss och föreningens ekonomi ser ut att ha klarat sig bra. Detta betyder dock inte att vi nu kommer lägga oss på latsidan.

Under hösten har föreningen intensifierat sitt arbete för att fortsätta utvecklas och för att vi ska kunna ta steg mot vår Vision 2025, Korpen – Bäst på motionsidrott, samt förverkliga vår verksamhetsidé, Korpen gör det enkelt för människor att sporta och ha kul tillsammans!. I allt vi gör har vi dessutom med oss vår värdegrund, Glädje, gemenskap och alla är välkomna. För att föreningen ska ta steg framåt så behöver vi tillsammans hjälpas åt. Så om du har några förslag eller idéer på hur föreningen skulle kunna utvecklas så är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Enklast är då att använda kontaktformuläret på vår nya hemsida.

Sist men inte minst. Pandemin är tyvärr inte över än och det är viktigt att vi tillsammans gör vad vi kan för att få ner smittspridningen. Vi kommer precis som under de senaste 18 månaderna följa råden som Folkhälsomyndigheten ger och vi vill även uppmana alla våra medlemmar att göra detsamma. Ta hand om varandra och stanna hemma vid symptom som halsont, snuva, feber, hosta eller sjukdomskänsla.

Med dessa ord vill jag, styrelsen och personalen önska dig ett riktigt fint slut på året, en god jul och ett gott nytt år!

Ps. Glöm inte att anmäla dig till vårens alla aktiviteter för att också få en bra start på nästa år!

Med vänlig hälsning
Gunilla Lindström
Styrelseordförande Korpen Stockholm

Senaste nyheterna: