Helgen blev en succé

I helgen var det äntligen dags att återigen arrangera en cup och en tävling efter nästan två års uppehåll. Skådeplatsen var Liljeholmshallen där både Korpen TTEX Open i bordtennis och Korpen Stockholm Cup i innefotboll avgjordes.


Korpen TTEX Open

P.g.a. korta förberedelser inför cupen så gjordes upplägget om lite. Istället för olika klasser (dam, herr och veteran) så avgjordes TTEX Open denna gång i en enda klass, men med möjlighet att gå till A- och B-slutspel. En annan nyhet var att tävlingsadministrationen, det vill säga spelschema, resultat och slutspelsträd för första gången sköttes helt digitalt. Tävlingen spelades på lördagen 19 februari.

Hur gick det då?

  • Deltagare: Totalt kom 48 spelare till start
  • Pallen i A-slutspelet: 1: Peter E, 2:Anders A, 3: Tomas T, 3: Anders N
  • Pallen i B-slutspelet: 1: Ingvar S, 2: Nicklas H, 3: Mattias H, 3: Per E

Tävlingen arrangerades i samarbete med TTEX som bland annat bidrog med priser och matchbollar. Läs mer om vårt samarbete med TTEX och ta del utav detta erbjudande från TTEX och STIGA


Korpen Stockholm Cup

Hösten 2019 var senaste gången som vi korade en segrare i Korpen Stockholm Cup i innefotboll. Så glädjen var stor när vi äntligen kunde arrangera en inomhuscup igen. Totalt deltog 58 lag i klasserna dam, mix och herr.

Herrarna inledde med gruppspel på lördagen. Slutspelet avgjordes på söndag eftermiddag/kväll. Dam och mix spelade både gruppspel och slutspel på söndagen.

Hur gick det då?

 


Kommande cuper

Redan nu går det att anmäla lag till en del utav våra kommande cuper och tävlingar.

Klicka på den idrott som du vill veta mer om

 

Senaste nyheterna: