Ordförande Gunilla Lindström

Ordförande har ordet

Efter skönt uppehåll för jul och nyårsfirande är vi nu inne i ett nytt år vilket innebär att vårterminens seriespel, träningar och gruppträningspass är i full gång. Början på året har präglats av en del ovisshet men när restriktionerna för idrotten nyligen lättades innebar det att vi nu verkligen kan trycka gasen i botten och bjuda in till alla våra seriespel, cuper, tävlingar och träningar igen. Vi märker att intresset kring våra cuper och tävlingar är särskilt stort. Nu till helgen genomför vi både en innefotbollscup och en bordtennistävling i Liljeholmshallen och båda är helt fullbokade.

Jag vill också passa på att påminna om föreningens årsmöte som hålls den 31 mars. Strävan efter att utveckla föreningen är något som alltid är aktuellt och genom att delta på årsmötet har du chansen att vara med och påverka. Som medlem är du hjärtligt välkommen att delta, digitalt eller fysiskt. Skulle du eller någon som du känner dessutom vilja engagera dig i styrelsen är det nu hög tid att skicka in din nominering till valberedningen. Anmäl dig och läs mer om årsmötet på vår hemsida.

Har du inte möjlighet att delta på årsmötet men har tankar och idéer som kan driva föreningen framåt så får du gärna kontakta oss här.

Vi ser nu verkligen fram emot att återigen kunna erbjuda hela vårt breda sortiment av motionsidrott efter cirka två år av restriktioner och anpassningar. På kansliet planeras det för fler kommande cuper och tävlingar under våren, så håll utkik på hemsidan!

Med vänlig hälsning
Gunilla Lindström
Styrelseordförande Korpen Stockholm

Senaste nyheterna: