Ordförande Gunilla Lindström

Det har varit en härlig vår där vi äntligen har kunnat erbjuda hela vårt utbud av motionsaktiviteter till alla igen. Extra roligt känns det att många utav våra cuper äntligen varit tillbaka på schemat!

Som ett tydligt exempel på att vi är tillbaka märks Korpen Stockholm Cup i innebandy och rinkbandy som gjorde comeback efter 3 års uppehåll. Vi har även för första gången arrangerat cuper i basket och boule, och det var definitivt inte sista gången. Jag vill också nämna att vårt största arrangemang, Korpen National Cup i fotboll äger rum om 2 veckor och där finns det fortfarande möjlighet att anmäla ert lag, dock senast 19 juni. Det känns verkligen jätteroligt att återigen kunna erbjuda detta till alla våra medlemmar och se glädjen och gemenskapen under arrangemangen.

Utöver cuperna har våren även varit positiv sett till antalet anmälda lag i våra mest populära idrotter, fotboll och padel. Fotbollen har växt och närmat sig den nivå som var innan pandemin. Padeln växer stadigt sedan starten 2019 och under den gångna vårsäsongen deltog över 400 lag i seriespelet, vilket är nytt rekord. Att kunna erbjuda ett större utbud och öka deltagandet känns fantastiskt men även naturligt i vår strävan efter att fortsatt vara bäst på motion.

Sommaren betyder semester och avkoppling för många och så även för Korpen Stockholm. Både seriespel och träningar har uppehåll och är tillbaka igen i augusti, men vi slutar såklart inte motionera för det. Vill du också hålla igång över sommaren finns det en mängd olika träningspass på vår Instagram som du kan testa. Du behöver inga redskap och passen går bra att genomföra hemma, på jobbet, i sommarstugan eller var du än befinner dig i sommar.

Med det vill jag, styrelsen och all personal önska dig en fantastisk sommar!

Senaste nyheterna: