#Korphjälpen - Musikhjälpen

Musikhjälpen sändes första gången 2008 och har blivit en fin tradition för oss och hela svenska folket att samlar in pengar till välgörande ändamål.

Här samlar vi våra olika initiativ:
Utmana er rivaler, Vinn träning för 10 000 kr och When you pay, we obey!


Utmana era rivaler

I år kör vi en repris på förra årets succé - Korphjälpen - där olika korplag tävlar mot varandra i att samla ihop mest pengar. Förra året samlade vi tillsammans ihop över 40.000 kr, slår vi det i år?

Tävlingsregler

  1. Starta en bössa och döp den till "Ert lagnamn - #korphjälpen".
  2. Samla så mycket ni kan. Engagera fans, spelare, ledare och andra anhängare!
  3. Kl 15.00 19 december uppdaterar vi vår topplista för sista gången och korar en vinnare!

Genom #korphjälpen kommer vi kunna följa era bössor och därmed ta fram en tabell som visar vilket lag som går mot segern. Självklart räknas även auktioner med i lagets resultat. För att få med de sifforna ber vi er maila in en länk till er auktion för att vi ska kunna uppdatera tabellen på ett korrekt sätt.

Vinn fina priser!

Som en liten extra morot kommer föreningen bidra med lite fina priser. Vissa priser kommer vara prestationsbaserade och andra priser kommer lottas ut. Alla kommer ha chansen att vinna!

Priser

  1. Gratis anmälan till nästa säsong. Gäller oavsett idrott. (Till det lag som samlar in mest pengar!)
  2. 5 st ryggsäckar från Craft. (Lottas ut bland de lag som samlat in minst 1000 kr)
  3. 10 st mössor från Craft. (Lottas ut bland de lag som samlat in minst 500 kr)

Vilka vinner #korphjälpen?

Tabellen kommer uppdateras löpande och publiceras i våra kanaler på Instagram och Facebook. Vi kommer uppdatera tabellen för sista gången 19 december kl 15.00 för att då kunna kora en segrare i #korphjälpen


Vinn priser till ett värde av 10 000 kronor

Alla barn ska ha rätt till en trygg barndom och därför vill vi bidra till Musikhjälpen. I denna insamling skänker du 50 kr i vår bössa och har chans att vinna gratis anmälan för dig och en vän, eller dig och ditt lag, till ett värde av 10 000 kronor! 

Detta har du chans att vinna: 
- Träningskort: Gröna kortet Träningar VT 2022 för dig och en vän (värde ca 5000 kr) 
- Värdekort: 5000 kr för anmälan av ett lag (valfri idrott) under 2022

Delta i tävlingen genom att skänka minst 50 kronor i vår bössa med ditt Instagram-namn som avsändare.

Kommentera sedan detta inlägg med en grönt hjärtemoji (💚) och tagga en vän. Du kan delta i tävlingen hur många gånger du vill och därmed öka din chans till vinst. Vinnaren utses efter Musikhjälpens slut.


When you pay, we obey!

Låt oss jobba istället för barnen! Vi i personalen på Korpen Stockholm vill också vara med och bidra till Musikhjälpen. Vårt bidrag i år blir denna härliga träningsbössa!

Dina pengar gör världen till en bättre plats och ger oss en tjuvstart på träningen till "Beach 2022". Ju mer pengar desto mer magrutor helt enkelt.

För varje jämn 10 kr som skänks till denna bössa kommer personalen tvingas göra 100 st Moutain climbers. Vi är ca 10 personer som kommer dela på antalet MC som ni ger oss :)

When you pay, we obey!

Senaste nyheterna: