Nu är spaden i marken – Vi tömmer kassan och investerar i framtiden!

Efter månader av förhandlingar och planering är det äntligen dags att avslöja vår största satsning någonsin. Vi har satt spaden i marken och påbörjat bygget av vår egen padelhall i centrala Stockholm. Hallen kommer rymma totalt 32 banor, 24 dubbelbanor och 8 singelbanor. Utöver banorna kommer det finnas flera lounger, omklädningsrum, 2 boulebanor och en shop.

”Det känns fantastiskt kul att vi har möjlighet att ta det här steget. Känslan är ju att intresset för padel har svalnat under det senaste året men förhoppningsvis kan vi nu svänga trenden med detta enorma bygge”, säger verksamhetschefen Patrice Nilsson.

Korpens padelspelare är exalterade

Vi har tagit ett snack med några av deltagarna i Korpens seriespel i padel och frågat hur de ser på denna nyhet. Samtliga tillfrågade är exalterade och exempelvis säger Magnus att han ser fram emot att spela i korpserien i padel i Korpens egen hall. Det kommer ta upplevelsen till en helt ny nivå, fyller lagkamraten Alexandra i.

Så påverkar detta våra medlemmar ekonomiskt

På årsmötet i mars togs beslutet att tömma kassan och skicka in en låneansökan på 100 miljoner kronor för att kunna göra denna investering. Vi räknar med full beläggning i hallen direkt från öppning och att vi ska vara skuldfria senast år 2030. Innan vi är skuldfria behöver vi tyvärr höja avgifterna i samtliga aktiviteter men vi hoppas att våra medlemmar har överseende med detta. När vi är skuldfria kommer vi kunna sänka avgifterna till ännu lägre än vad de är nu. Sammanfattningsvis är det en investering för framtiden som harmoniserar med våra mål om att vara en modern förening, säger Patrice Nilsson.

Vid frågor hänvisar vi till mejladressen: padel@korpenstockholm.se

Vi ser fram emot att träffa dig på invigningen i november! Mer info kommer under våren.

Senaste nyheterna: