Korpen Stockholm + STIGA Bordtennis + TTEX

Korpen Stockholm inleder samarbete med ett utav världens största bordtennisvarumärken, STIGA, och fortsätter samtidigt samarbetet med TTEX. Läs mer om samarbetet

David Eriksson, Partneransvarig på Korpen Stockholm

”Vi är fantastiskt stolta över vårt nya samarbete kopplat till vår bordtennisverksamhet. STIGA blir ny partner samtidigt som vi fortsätter med det mycket uppskattade partnerskapet med TTEX. I och med detta samarbete så fortsätter vi knyta ihop Korpen Stockholm med starka varumärken från Sverige och fördjupar vårt samarbete med STIGA där vi sedan tidigare arbetar tillsammans inom Padel.

För att bli lite mer konkret kring vad avtalet innebär så kan jag nämna att STIGA och TTEX tillsammans kommer ta fram produktpaket och kampanjer som är skräddarsydda för våra bordtennismedlemmar. Självklart till riktigt bra priser för våra medlemmar. De kommer även förse våra tränare med testmaterial till våra träningar så att man som medlem ska kunna klämma och känna på det allra senaste från STIGAs sortiment.

Utöver detta så har Korpen Stockholms medlemmar alltid 10% rabatt på alla STIGA-produkter hos TTEX och vid våra tävlingar kommer STIGA och TTEX stå för fina priser i alla spelklasser. Vi har även en uttalad ambition att tillsammans få fler tjejer att spela bordtennis i Korpen Stockholm och under avtalsperioden arrangera minst en träningsresa.”

Länk till TTEX | Länk till STIGA

Kontakt

David Eriksson
david.eriksson@korpenstockholm.se
08-699 63 90

Senaste nyheterna: