Kvalet i Sweden Floorball Cup avgjort

Lördagen 20 november avgjordes stockholmskvalet i Sweden Floorball Cup. Herrklassen spelades i Liljeholmshallen och damklassen spelades i Uppsala i samarbete med Korpen Uppsala. Lagen var laddade och bjöd på schysta matcher med fint spel och rejäl kämpaglöd i sann korpenanda. Efter en jämn turnering med många roliga och intensiva matcher så var det till slut Clarksons Apostlar som stod som segrare i herrkvalet. Laget spelar i division 3 i Korpens seriespel och segern får därför anses vara lite av en skräll då flera lag från division 1 fick se sig besegrade under dagen. Någon skräll blev det dock inte i Uppsala då regerande mästarna Thunbergs (tidigare Lingvalls) besegrade Klubba ner i finalen.

Utöver vinnarna lottades även ett lag i båda spelklasserna vidare till finalhelgen i Uppsala den 28-29 januari. Lyckliga lottvinnare blev Willys blackhawks i herrklassen och Chicks with Sticks i damklassen.

Vi vill rikta ett stort tack till alla spelare och domare som tillsammans bidrog till ett lyckat kval! Samtidigt gratulerar vi vinnarna på planen och av lottdragningen till finalplatsen. Stort lycka till i Uppsala och återvänd gärna med pokalen hem till Stockholm!

Senaste nyheterna: