Vårt nya hem på webben

Vi arbetar alltid hårt för att vara en förening som är rätt i tiden och som kan möta de krav som våra medlemmar ställer på oss. Vi är dock smärtsamt medvetna om att vi inte alltid hängt med i den snabba digitala utvecklingen som pågår i samhället.

Ett område där vi halkat efter är vår hemsida som lanserades i mitten på 2000-talet och alltså har över 15 år på nacken. Men nu, äntligen, kan vi lansera en helt ny och uppdaterad hemsida. Tillsammans med Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet och byrån Impera har vi tagit fram en modernare hemsida som vi hoppas och tror ska bli ett lyft för er medlemmar. Vår ambition är att det ska bli enklare att hitta den information som just du söker och du ska kunna göra det oavsett vilken device du använder.

Vi hoppas att du ska bli nöjd samtidigt vill vi alltid fortsätta utvecklas så vi tar mer än gärna emot din feedback. Hör av dig till oss om du tycker något behöver uppdateras eller förändras. Tillsammans gör vi Korpen Stockholm till en bättre och mer välkomnande förening!

Senaste nyheterna: